Bradley and Associates fraud news study, Meer gegevens overtredingen leiden tot grotere risico’s van fraude

Bradley and Associates fraud news study - Meer gegevens overtredingen leiden tot grotere risico's van fraude

De afgelopen jaren hebben we gehoord over zo veel grote inbreuk op de gegevens, het is moeilijk voor te stellen wanneer — of zelfs of — om te reageren. LivingSocial Uit naar Sony om de creditcard processor Wereldwijde Betalingen, de records van tientallen miljoenen mensen zijn blootgesteld.

 

Meer dan 5% van alle volwassenen in de VERENIGDE STATEN zijn getroffen door fraude gegevens in 2012, volgens een recent onderzoek van Javelin Strategie & Onderzoek. De studie bleek tevens dat 23% van de slachtoffers van inbreuk op gegevens ook slachtoffer geworden van fraude. En gegevensdiefstal toenemen, speerwerpen zei, tot 48% in 2012 uit 2011.

 

Analyse van een enkele, weliswaar enorm, inbreuk op gegevens in South Carolina (3,6 miljoen mensen de sofinummers werden blootgesteld), speerwerpen vond de fraudes bedroegen $5,2 miljard en gemiddeld $776 in out-of-pocket kosten van elke fraude slachtoffer.

Javelin dat bedrijven meer kunnen doen voor de bescherming van de consument.

 

“Huidige normen voor gegevensbescherming worden vaak onvoldoende om te voorkomen dat een inbreuk op gegevens evenement — en, erger nog, ze zijn soms helemaal vergeten,” zei Al Pascual, analist bij speerwerpen.

 

“Organisaties kunnen het vertrouwen van de consument te vergroten en de loyaliteit door de invoering van betere bescherming tegen het geval van een inbreuk op gegevens en door beperkende criminelen’ mogelijkheid om gestolen gegevens bedriegen consument.”

Advertisements

One thought on “Bradley and Associates fraud news study, Meer gegevens overtredingen leiden tot grotere risico’s van fraude

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s